Mobiltelefoner

Tips, fakta och vägledning om mobiler och mobiltelefoni

Hello Kitty mobil - fakta och tips

Hello Kitty – den lilla rosa katten som på kort tid blivit storfavorit hos flickor i 10-års åldern – har nu tagit steget över till att pryda mobiltelefoner.

Den lilla katten Hello Kitty har avancerat till att pryda mobiltelefoner för flickor. Hello Kitty är storfavorit hos småflickor sedan några årtionden tillbaka och företaget tillverkar alltifrån väskor till pennor och accessoarer med den lilla rosa katten som prydnad.

Hello Kitty – en mobil med japanskt ursprung

Den lilla söta Hello Kitty mobilen kommer ursprungligen från Japan. Den är utrustad med finesser som uppskattas av flickor; rosa meny som pryds av söta kattor, blinkande LED-lampor på sidorna och hjärtan med budskapet att katten älskar sin husse – tillika telefonens ägarinna.

Hello Kitty mobiler – orignalmodell eller rosa kopia

Det finns många Hello Kitty mobiler som inte är tillverkade av den japanska originaltillverkaren. Den som inte kan kosta på sig en originalmobil kan köpa ett rosa skal till en annan mobilmodell och förse telefonen med klistermärken från Hello Kitty. Fördelen med det senare alternativet är att man enkelt kan byta ut klistermärkena och skalet när Hello Kitty inte längre känns tilltalande.

Reklamlänkar